Fegyverbotrányba keveredett Pippa Middleton

Katalin hercegnő húga akár komoly bajba is kerülhet egy szombat délután, Párizsban történt incidens miatt, amikor is társaságában az egyik barátja pisztolynak látszó tárgyat szegezett egy lesifotósra.

Délután öt óra körül Pippa Middletont három férfival kapták lencsevégre egy fekete kabrióban ülve. A társaság meglehetősen jókedvű volt, ám amikor egy lesifotós rájuk irányította a kameráját, a volánnál ülő férfi egy pisztolynak látszó tárgyat lendített a magasba, majd rászegezte a paparazzira.

A pillanat meg is lett örökítve, s bár a laikus szemlélő számára egyértelműnek tűnik, hogy a társaság csak szórakozott, a párizsi rendőrök nem nevettek ilyen jót.  Ha kiderül, hogy a fegyver valódi, a francia törvények értelmében a sofőr akár hét év börtönt is kaphat, de ha csak játékszerről van szó, azért is két évre rács mögé kerülhet.

A nemzetközi bulvársajtó most azt találhatja, a hercegnő húga vajon felelősségre vonható-e azért, mert nem tett semmit. Kérdéses, hogy tudott-e arról, hogy barátjánál fegyver van. A fotós állítólag komolyan megijedt, szemtanúk szerint pánikba esett, és elmenekült, mivel valóban fenyegetve érezte magát.

Pippa Middleton már visszatért Londonba. Sajtóértesülések szerint a Buckingham Palota nem kívánja kommentálni az eseményeket mondván, hogy Miss Middleton nem tagja a királyi családnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.