Fedetlen keblű ukrán nők vonultak Kijev utcáira

Ez nem egy bordélyház- kiáltották meztelen felsőtestekkel a nők jogaiért demonstráló aktivisták Ukrajnában.

Egy új-zélandi rádió versenye miatt vonultak a fedetlen keblű hölgyek Kijev utcáira, amely "fődíjként" egy ukrán feleséget ajánlott fel - írja a Granma a BBC-re hivatkozva.

A hölgyek a kijevi házasságkötő terem előtt sorakoztak azután, hogy tudomást szereztek az új-zélandi FM Rock rádióadó nyereményjátékáról, ahol ki is hírdették a nyertest:Greget az etnológust.A verseny Új-Zélandon is hőbörgést váltott ki, annak ellenére, hogy az adó közölte: csak egy kis viccről van szó.

A győztes a verseny szabályainak értelmében az Endless Love társkereső ügynökségénél kiválaszthat magának egy nőt, mielőtt Ukrajnába utazna március 23-án. Ezt követően a cég fizet a "párnak" egy nyaralást, amely során tolmácst is biztosít nekik. Kikötést is tartlmaz az FM Rock versenye: az ukrán hölgy új zélandi vízumát nem állják, az a győztest terheli.

"Az ukrán nőkkel nem lehet kereskedni" mondta az ukrán nők jogaiért tiltakozó csoport veztetője, akik azért harcolnak, hogy a nemzetközi ügynökségek ne őket vegyék célpontba szexuális turizmus céljából.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.