Farmer és herceg szeret egymásba egy gyerekeknek szóló tündérmesében

Két férfi szerelmét mutatja be egy új-zélandi mesekönyv. A szerzők szerint a könyv nem csak egy farmer és egy herceg szerelméről szól, hanem segít elmagyarázni a különböző típusú kapcsolatokat a gyereknek.
- Azért írtuk meg a könyvet, mert gyerekkorunkban nem volt olyan mese vagy történet, amely bemutatta volna, hogy a boldogan éltek, amíg meg nem... akkor is létezik, ha meleg vagy - meséli Chaz Harris, a Promised Land című könyv egyik szerzője a Kickstarter adománygyűjtő oldalon. A fiatal író társával, Adam Reynolds-szal írta meg egy farmer és egy herceg szerelmének történetét.

A két új-zélandi fiatal arra készül, hogy október 11-én, a Nemzetközi Előbújás Napján adják ki az illusztrált mesekönyvüket - írja a BuzzFeed. Ennek érdekében indítottak gyűjtést a Kickstarteren, ahol április 14-ig 25 ezer dollárt terveztek összegyűjteni, ehhez képest már 30 ezer dollár felett járnak.

A könyv borítója
A könyv borítója
Kickstarter

A mesekönyvet 5 és 10 év közötti gyerekeknek írták. A szerzők azt mondták, rajtuk is sokat segített volna egy hasonló könyv 8 éves korukban.

Harris és Adam azt remélik, hogy a könyv segítségére lesz a szülőknek abban, hogy bemutassák a gyerekeknek, a szerelem nem függ a nemektől. A szerzők ugyanakkor megjegyezték, hogy a könyv nem a szexualitásra, és a szerelmi szálra helyezi a hangsúlyt. Szó van benne barátságról, kalandról és elfogadásról is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.