Fagyos hajnalok után hűvös nappalok jönnek

Kedd hajnalra ismét sokfelé képződött pára, köd, illetve főként a Dunántúl fölött alacsony szintű rétegfelhőzet, melynek egy része napközben is tartósan megmaradhat. Hazánk nagy részén azonban több órára kisüt a Nap. Gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. Délután 9 és 14°C között alakul a hőmérséklet.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap már több lesz a felhő fölöttünk, tartósabb napsütésre inkább csak az ország északkeleti harmadán van kilátás. Reggelre ismét többfelé párássá, foltokban ködössé válik a levegő. Hajnalban főként északon, északkeleten fagyhat, nappal pedig 7-13°C várható.

Csütörtökön is inkább a felhőké lesz a főszerep, a napsütéses tájak aránya csökken. Gyenge marad a légmozgás. Hajnalban -2, +4, délután 7 és 13°C között alakul a hőmérséklet.

Pénteken és a hétvégén egyre inkább a tartósan felhős, párás területek kerülhetnek túlsúlyba, egyre kisebb körzetekben süthet ki a Nap. Számottevő csapadék nem valószínű. Kissé enyhülnek a hajnalok, napközben pedig többnyire 6-13°C várható.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.