Facebookon háborognak a Hattyúk tava nézői

Háborognak azok a nézők, akik szombat este alig láttak valamit a Kongresszusi Központban a Royal Russian Ballet - Hattyúk tava előadásából.

Az esemény Facebook-oldalán található kommentek tanúsága szerint a nézők csak deréktól felfelé látták a művészeket az első 17 sorból. Az egyik néző a következőket írja:

"Sajnálatos módon, keserű szájízzel kellett távoznom e gyönyörű előadásról és nem az előadók tehettek róla!!! A földszinti ülőhelyekről csak deréktól felfelé lehetett látni az előadókat, ami egy kabaré esetében nem rossz, hiszen azt hallgatni kell! Azonban egy balett előadáson szeretnék látni deréktől lefelé is hiszen a lábmunka az egyik legszebb része ennek a műfajnak! Aki ott volt, az érti miről is beszélek, aki meg a Vasárnapi előadásra megy az vagy vigyen magával egy ülésmagasítót, vagy már az első felvonást is állva nézze a bejáratból, mint ahogy mi tettük 14 000 Ft-ért!"

Egy másik kommentelő szerint egy gyerek semmit nem láthatott az előadásból, ráadásul a szervezők ülésmagasítót sem biztosítottak.

Az Index egyik munkatársa is a helyszínen volt, és azt tapasztalta, hogy az első sorokban csak akkor lehetett a balettosok lábát látni, ha a fejük fölé emelték. Az előadásokról sokan mentek haza dühösen, volt aki a balett végét sem várta meg. Sokak szerint botrányos volt a szervezés és az előadás is. Többen a jegyük árát is visszakövetelik. Sokan már a helyszínen panaszt tettek a szervezőknek.

A portál megkereste az előadást szervező céget, akik közleményben válaszoltak nekik. A Mania Promotion elismerte, hogy valóban volt technikai problémájuk az előadás egyik zónájában. A szervezők a vasárnap esti előadáson úgy kívánják orvosolni a problémát, hogy a jobb minőség érdekében kivetítőket biztosítanak az előadáson.

A Royal Russian Ballet a budapesti előadásokon kívül még öt helyszínre hivatalos: Szeged, Debrecen, Kecskemét, Miskolc és Pécs.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.