Fábry a köztévéhez igazol?

A Bors értesülései szerint a Magyar Televízió képernyőjén térhet vissza Fábry Sándor. Az Esti Showder producere cáfolja az információkat, a köztévé sajtóosztálya nem kommentál.

A Bors "tévés berkekre" hivatkozva azt írja: az RTL Klubból a köztévéhez igazol Fábry Sándor. Az Esti Showdert a kereskedelmi csatorna kivette az őszi programból, és bár többször hangoztatták, hogy rövidesen visszatér a képernyőre, az idén erre a lap információi szerint valószínűleg nem kerül sor. Legalábbis nem az RTL Klub műsorán. A hosszú kényszerszünet ellenére az Esti Showder producere a napilapnak úgy fogalmazott, minden a tervek szerint halad.

"Az Esti Showdernek jelenleg is érvényes szerződése van az RTL Klubbal. Az új díszletek elkészültek, a műsor nemsokára képernyőre kerül. Az MTV-vel kapcsolatos híreszteléseket csak cáfolni tudom" – közölte a lappal Kovács Kristóf, aki legutóbb arról nyilatkozott, hogy kártalanítják azokat a nézőket, akik jegyet vettek a műsor múlt heti televíziós felvételére, amely elmaradt.

A tévés "folyosói pletykák" azonban arra engednek következtetni, hogy Fábry Sándor lehet a köztévé új sztárja. A csatorna sajtóosztályán állítólag nem lepődtek meg, amikor a showmanről kérdezősködtek a Bors munkatársai. E-mailben feltett kérdéseikre néhány perc múlva jött a rövid válasz. „Erről a kérdésről jelen pillanatban nem kívánunk nyilatkozni."

Ahogy arról korábban már a lap beszámolt, az Esti Showder stábjának nagyobbik részét még augusztusban elbocsátották. Ezt követően derült csak ki, hogy a műsor ötvenpercesre rövidül, és új díszletben, új stábbal forgatják. Később már arról volt szó, hogy a Millenárisra költöznek a felvételek, majd vissza az RTL székházába. A kamerák azonban azóta is pihennek.

Fábry Sándor
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.