Ezzel a népszerű diétával marad karcsú a híres modell

Napjaink egyik legkeresettebb modellje, a színészként is dolgozó Rosie Huntington-Whiteley (26) állítása szerint a saját receptjei alapján készülő leveseknek és turmixoknak köszönheti vékonyságát.

A telt ajkairól híres fiatal modellt szinte sosem lehet úgy lencsevégre kapni, hogy épp ne szürcsölgetne valamit. Állítása szerint karcsúsága és szépsége titka, hogy sok levest és friss biozöldségekből és gyümölcsökből készült turmixot iszik – írja a Stylebook.de.

Rosie Huntington
Model Rosie Huntington presents a creation during the Victoria's Secret Fashion Show at the Lexington Armory in New York November 10, 2010. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT FASHION)

Kedvenc turmixának receptjét szívesen meg is osztotta rajongóival: négy salátalevél, két szár zeller, egy csésze friss spenót, egy alma, egy körte, fél banán, egy fél citrom leve és - ízlés szerint - néhány csésze víz.

A modell a vegetáriánus házi koszt híve, de nem csak nyers zöldséget fogyaszt, levest is szívesen főz magának. Legjobban a borsóból, zellerből, répából, fokhagymából, vöröshagymából álló levest szereti, amit egy kis kurkumával és kókuszolajjal készít el.

Nem Rosie Huntington-Whiteley az egyetlen, akit elkapott a Smoothie őrület (ez a pürésített zöldség és gyümölcsmixek trendi neve), több sztár, fitneszguru és híres táplálkozási szakértő is esküszik rá, különösen ami a zöld növényekből készült leveket és turmixokat illeti.

Ennek hatására az USA-ban a híresebb gyorséttermek és kávézók fel is vették ét- és itallapjukra a frissen facsart zöldség- és gyümölcslevekből illetve pürékből álló italokat és könnyű étkeket.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.