Ezt nagyon elbénázta az autótolvaj

Egy férfi, miután sehogy sem tudta elvinni a kiszemelt autót és még egy házfalnak is nekitolta a járművet, a rendőrséget is bevárta és becsületes jótevőnek állította be magát. Nem hittek neki.

Sz. Zoltán még augusztus 4-én nézett ki magának hazafelé tartva egy parkoló autót Tatabányán. Az 50 éves férfi beszállt a járműbe, de mivel nem tudta beindítani, ezért egy ott lakótól kölcsönkért csavarhúzóval próbálkozott. A szomszéd úgy adta oda a szerszámot, hogy nem kérdezte, mire kell.

A tolvaj még így sem járt sikerrel, ezért úgy döntött, egyszerűen eltolja az autót, ám csupán néhány métert haladt így előre. Egy házfal fogta meg, annak tolatott neki. Ekkor érkezett meg az autó tulajdonosa, akinek Sz. Zoltán azt mondta, hogy éppen ő zavarta el a tolvajt. A helyszínre kiérkező rendőröknek is ezzel a mesével állt elő, ám az egyenruhások nem hitek neki, és előállították.

Kihallgatása során a férfi beismerő vallomást tett. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – jármű önkényes elvétele miatt folytatott eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet vádemelési javaslattal fejezett be és küldött meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek – írja honlapján a rendőrség.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.