Ezért mutatott be a fotósoknak K. Bálint

A brutális gyilkosság óta most először szólalt meg annak a kakucsi fiatalembernek az ügyvédje, akit M. Vivien megölésével gyanúsítanak. K. Bálint bemutatott a sajtó munkatársainak, amikor előzetes letartóztatásba vitték. Az ügyvéd a Borsnak magyarázta el, hogy a fiú gesztusa mögött mi állt.

Dr. Kiss László a bulvárlapnak azt mondta, a július 7-éig előzetes letartóztatásban lévő K. Bálint valójában nem akart bemutatni senkinek:

– Védőtársam rákérdezett Bálintnál, aki azt mondta: csak a bilincs miatt viszketett a csuklója, azt vakarta meg.

Az ügyvéd hozzátette, hogy védencét átszállították vidékről egy budapesti büntetés-végrehajtási intézetbe, miután előzetes letartóztatását kilencven nappal meghosszabbították.

Mint ismeretes, a kakucsi fiatalembert azzal gyanúsítják, hogy március 5-én hajnalban brutálisan végzett gyermekkori szerelmével, a 20 éves M. Viviennel, miután autóval elment érte Budapestre a Népligethez, hogy az ott szórakozó lányt hazaszállítsa. Vivient napokig eltűntként kereste a rendőrség. A nyomok Bálinthoz vezettek, aki miután megpróbálta félrevezetni a hatóságokat, végül – apja nyomására – beismerő vallomást tett, és elvezette a nyomozókat ahhoz a Dabas melletti erdős területhez, ahol a holttestet megpróbálta elrejteni.

A fiú március 11-én került 30 napra előzetes letartóztatásba, amit most meghosszabbítottak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.