Ezért lopózott be az idegen garázsába a kisfiú

Egy louisianai nő a garázsban felszerelt kamera felvételén vette észre, hogy rendszeresen beoson a garázsába egy kisfiú. A felvételről pedig az is kiderült, miért.

Hollie Breaux Mallet már korábban megfigyelte, hogy a kisfiú gyakran elbiciklizik a házuk előtt, a videón azonban az is látszik, hogy lepattan a bringáról, és odarohan a nő kutyájához, megöleli, majd fut is tovább – írja a Daily Mail

A gyerek gyakran megfordul a garázsban, ahol a kutya már várja, és vagy játszanak egy kicsit, vagy csak megölelgeti. Az állat gazdája meghatódott a gyerek lelkesedésén, és úgy döntött, a Facebookon megkeresi a kisfiút.

Josh-nak már nem kell titokban beszöknie a garázsba
Joshnak már nem kell titokban beszöknie a garázsba
Facebook

"Hahó, szomszédok! Ismeri valaki ezt az édes kisfiút? Időnként erre biciklizik, gyorsan megölelgeti a kutyámat, vagy pár percig játszik vele, de mindig hamar elrohan, mintha úgy érezné, hogy rosszat csinál. El szeretném neki mondani, hogy nyugodtan maradhat és játszhat a kutyával, mert az állat imádja a figyelmet!" – írta a közösségi oldalon Mallet. 

Alig néhány órán belül jelentkezett is a gyerek anyja, Ginger Clement Breaux. a videó alatti kommentben vallotta be, hogy a kisfia, Josh gyakran emlegette a kutyust.

"Köszönjük, Hollie! Josh folyton a kutyáról beszél. Minden alkalommal, amikor elhajtunk a házatok előtt, keresi, hogy olyan helyen ül-e a kutya, ahol esetleg látja. Nem tudtam, hogy ilyeneket csinál" – válaszolta a Facebook-poszt alatt az anya.

Kiderült, hogy a kisfiúnak kétéves korától volt egy kutyája, tavaly azonban elpusztult, és a szülők úgy érezték, nincs elég idejük a munkájuk és a gyerek délutáni órái mellett arra, hogy egy új ebet vigyenek haza. Josh pedig nem mondta, hogy ennyire hiányzik neki az állat.

A gyerek először nagyon zavarba jött, amikor az anyja szembesítette a felvételekkel, de végül csak annyit mondott: Tudod, mennyire szeretem a kutyákat! Az anya egy képet is közzé tett Joshról és a most már legálisan látogatott kutyáról. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.