Év végéig már ilyen marad az idő

Szerda napközben kelet felé távozik a csapadékmező, északnyugat felől felszakadozik a felhőzet, többfelé a nap is kisüt. Késő délutántól északnyugati tájainkra ismét felhők érkeznek. A Dunántúl északkeleti felén és a középső megyékben sokfelé feltámad az északi-északnyugati szél. Délután 5-10°C-ra készülhetünk.
Az Időkép előrejelzése szerint holnap jórészt sok lesz a felhő felettünk. Kezdetben északnyugaton alakulhat ki kisebb eső, estétől azonban ismét többfelé eshet. A délnyugatira forduló szél megélénkül. Hajnalban helyenként fagyhat, nappal 5-10°C várható.

Pénteken mindenhol megszűnik a csapadék, nyugat felől felszakadozik a felhőzet, kisüt a Nap. A délnyugati országrész kivételével szeles marad az idő. Délutánra 9 és 14°C közé, északkeleten 6-8°C köré melegszik a levegő.

Hétvégén egy hidegfront hatására kissé változékony, erősen szeles időre van kilátás, de marad az enyhe idő, csupán néhány fokos lehűlést hoz a front. A felhőátvonulásokból szórványosan kell számítani eső, záporok kialakulására.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.