Eszméletlenül feküdt az utcán a gyilkos

Megöltek egy 42 éves nőt múlt hét szombatra virradó éjszaka Szentendrén, a gyilkossággal azt a férfit gyanúsítják, akit a nő lakásának közelében súlyos sérülésekkel, eszméletlenül találtak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a halott nőre a fia talált rá szentendrei lakásukban, nem sokkal éjfél után. Az orvos szakértő megállapította, hogy idegenkezűség okozta a halált, majd - még aznap reggel - a nyomozók egy több sebből vérző, eszméletlen férfira bukkantak az asszony lakásának közelében. A 33 éves férfit kórházba vitték. Akkor még nem lehetett tudni, hogy a férfinak van-e köze a gyilkossághoz, ezért ismeretlen tettes ellen indult eljárás.

A kórházban fekvő K. Attila budapesti lakost szombat este gyanúsítottként hallgatták ki a gyilkossági ügyben, majd őrizetbe vették, így most már ellene folytatódik az eljárás. Hogy milyen kapcsolatban állt a gyanúsított a megölt nővel, és ismerte-e egyáltalán, azt a rendőrség nyomozati érdekre hivatkozva nem árulja el.

A férfit kedden előzetes letartóztatásba helyezhetik, de még nem tisztázott, hogy a nyomozási bíró megy ki a kórházba vagy beszállítják a gyanúsítottat a bíróságra - közölte Koszta János, a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője.

A szentendreiek azt beszélik, hogy a gyilkosság hátterében szerelemféltés állhat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.