Eszméletlen nőket és gyerekeket erőszakolt meg az ápoló

A 29 éves Andrew Hutchinson beismerte, hogy míg ápolóként dolgozott, több nőt és gyereket erőszakolt meg, míg azok eszméletlenek voltak. Több esetben még felvételt is készített az erőszakról.

Hétfőn beismerő vallomást tett az oxfordi koronabíróság előtt Andrew Hutchinson, akinek legfiatalabb áldozata 10 éves volt – írja az Independent.

A férfi két éven át bántalmazta a John Radcliffe Kórház betegeit, ám soha senki sem tett feljelentést, többségük ugyanis nem tudta, mit művelt vele az ápoló, hiszen a nemi erőszak elkövetésekor nem volt magánál. Hutchinson azonban lebukott, rajtakapták és le is tartóztatták, amikor az angliai Abingdonban található Fehér Ló Szabadidő Központban lányokat és nőket filmezett titokban. 

A rendőrség házkutatást tartott a férfinál, akinek otthonában több olyan felvételt találtak, melyen a férfi öntudatlan gyerekeket és nőket erőszakol meg, emellett rengeteg gyerekpornóra bukkantak.

Hutchinson beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy nem csak a kórházakban szedte áldozatait. Amikor a Wilderness Fesztiválon dolgozott önkéntesként az elsősegélysátorban, akkor is megerőszakolt két eszméletlen fesztiválozót. 

A Thames Valley rendőrség detektív-főfelügyelője, Mark Johns elmondta, az ügyben érintett személyeket a rendőrök személyesen értesítettek a történtekről, Hutchinson pedig előzetes letartóztatásban várja a bíróság április 27-ei ítélethirdetését.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.