Eszméletlen, félmeztelen nő hevert a Wesselényi utca sarkán szerda éjjel

A furcsa testhelyzetben fekvő nőre a focimeccs utáni ünneplésről hazafelé tartók találtak rá a Wesselényi és a Kertész utca sarkán.

Az autók közt heverő fiatal nő alul nem viselt semmit, bugyija az egyik bokájára volt húzva és felső ruházata is erősen tépett volt - írja az Index. A járókelők kérdéseire nem reagált, de lélegzett. Egy szemtanú szerint a nőre rábukkanók a közelben rendőröket találtak, akik letakarták a nő meztelen testét, lámpával belevilágítottak a szemébe, miközben egyikük tartotta a fejét. Egy másik szemtanú szerint a nő közelében egy férfi is volt, aki telefonált, de mikor megkérdezték, hogy ismeri-e a lányt és hogy a mentőket hívja-e, mindkét kérdésre nemmel felelt, de később már ő is aggódni kezdett az áldozatért.

A rendőrök azonnal hívták a mentőket, akiket megsürgettek, mert úgy találták, a nő pulzusa gyengül. Szemtanúk szerint a mentők kiérkezésükkor közölték, hogy nőgyógyászati vizsgálatra is szükség lesz. A nőn a szükséges vizsgálatokat a helyszínen elvégezték, majd kórházba vitték.

A portálnak nyilatkozó szemtanú azt mondta, a fiatal nő úgy feküdt, mintha ülő helyzetből dőlt volna el. Elképzelhetőnek tartotta, hogy egy kocsiból tették ki. Az egyik közelben parkoló autó alatt megtalálták a nő táskáját és szatyrát, de iratok és pénztárca nem volt nála, telefonján viszont sikerült elérni az édesanyját.

Az Index az üggyel kapcsolatban megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is. Tájékoztatásuk szerint a nőt kórházba szállították, a BRFK VII. kerületi Rendőr-főkapitánysága kábítószer birtoklás miatt nyomoz. Azt is vizsgálják, hogy más bűncselekmény is történt-e. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.