Mr. Bean „észszerűtlenül” viselkedett, ezért vált el tőle felesége

A Mr. Beant megformáló 60 éves Rowan Atkinson és Sunetra Sastry már régóta elhidegült egymástól, olyannyira, hogy a brit színész tavaly óta új barátnőjével él, de a válást csak most mondták ki.

Rowan Atkinson 1990-ben vette feleségül az egykor sminkesként dolgozó Sunetra Sastryt. A párnak két felnőtt gyereke is van. A válási keresetet a feleség adta be, miután a színész elhagyta őt egy 32 éves színésznőért, Louise Fordért. A hivatalos indoklás mégsem hűtlenség, hanem a férj „észszerűtlen magatartása”, melynek részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Andrew Newbury családjogi szakértő a Telegraphnak azt nyilatkozta, ez a leginkább vitatott hivatkozási forma egy házasság felbontására, mert még a legboldogabb házasságban is előfordulnak olyan magatartásformák, amit az egyik fél észszerűtlennek nevezhet. Az indokok között olyanok szoktak szerepelni, mint hogy az egyik fél túl sokat beszél, sohasem figyel, vagy túl gyakran jár el a barátaival szórakozni. A valódi ok gyakran egyszerűen az, hogy a házastársak elhidegültek egymástól.

Az, hogy a válást már kimondták, még nem jelenti a procedúra végét. Az asszony ügyvédjei elhúzhatják az eljárást addig, amíg az összes anyagi kérdést nem tisztázzák. A véglegesítés akár hónapokat is igénybe vehet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.