Esővel búcsúzik a tél

Vasárnapra délnyugat felől beborul az ég, a keleti, északkeleti megyékben lehet eleinte szakadozott a felhőzet. Többfelé elered az eső, a legtöbb csapadékra délnyugaton számíthatunk. Időnként élénk, a Dunántúlon és délen helyenként erős lesz a légmozgás. Délután 5-12°C várható, a Tiszántúlon lesz melegebb.

Hétfőn is sok felhő lesz felettünk, eleinte többfelé, később elszórtan számíthatunk kisebb esőre. Helyenként élénk lehet a légmozgás. Az enyhe hajnalt követően 5-11°C között alakul a hőmérséklet.

Kedden ismét csapadékosra fordul időjárásunk, a keleti tájakon elszórtan eshet, máshol tartósabb esőre kell számítani. Helyenként megélénkül az északias szél. Keleten, délkeleten 12-13°C is lehet délután, nyugaton viszont csak 5-7°C körül alakulhat a hőmérséklet.

Szerdán is folytatódik a változékony, szeles, többfelé csapadékos időjárás, rövidebb napos időszakok inkább csak az ország keleti részén lehetnek. Nyugaton hidegebb, keleten enyhébb időre van kilátás. Csütörtökön már szárazabb lehet az idő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.