Erzsébet királynő meghekkeli a selfieket

A jelek szerint az angol királynő új hobbit talált a Glasgowban zajló Nemzetközösségi Játékokon

Bizonyára ismerik azt az olykor vicces, néha pedig igen bosszantó helyzetet, amikor az exponálás pillanatában egy ismeretlen beleugrik a gondosan megkoreografált fotójukba. Nos, ebben az esetben az ismeretlen, a sportesemény legprominensebb vendége.

Igencsak elcsodálkozott két ausztrál női gyephoki játékos, amikor feltöltötték selfiejüket az egyik népszerű közösségi oldalra. A képen ugyanis széles mosollyal az arcán, feltűnt II. Erzsébet angol királynő is. "Micsoda nap. 4-0-ra vertük Malajziát és találkoztunk a Királynővel!" - kommentálta Anna Flanagan. Jayde Taylor hozzátette: "Ahhh, a Királynő meghekkelte a selfienket!"

Nem ez volt ez egyetlen jelenése az idős, kalapos hölgynek. A folytatólagosan elkövetett trollkodás áldozatául esett többek közt az észak-ír asztalitenisz játékos, Emma Ludlow és a brit 110 gátas atléta, Andy Turner is. Feltűnő a képeken, hogy a mindig kimért és távolságtartó királynő mennyire önfeledten élvezi hajdani Brit Birodalom tagjai számára megrendezett sporteseményt.

selfie=önportré

Selfie-nek az olyan önportrét nevezik, melyet saját kézben tartott digitális fényképezőgéppel vagy okostelefonnal, eredetileg gyenge minőségben készítenek. Az angol szó 2013-ban az év szava lett, és bekerült az Oxford-szótár online verziójába is, mivel használatának gyakorisága tavaly 17 ezer százalékkal nőtt.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.