Mosolyogva büntet Erzsébet, az év ellenőre

Erzsébet megszállott horgász, és immár az Év ellenőre is Budapesten, Ő kapta a legtöbb szavazatot a Budapesti Közlekedési Központ most először meghirdetett versenyén.

A közlekedési társaság Facebook oldalán hat ellenőr indult kampányfilmmel a közönségszavazatokért, azaz lájkokért, amelyekből több mint 11 ezer érkezett is a filmekre. Erzsébet 2830 szavazatot kapott, amivel a 32 éve a huzatos budapesti metróállomásokon dolgozó mosolygós hölgy beírta magát a BKK ellenőreinek történelemkönyvébe is, lévén, hogy elsőként nyerte el a címet, amit a következő eredményhirdetésig, azaz 2017 januárjáig viselhet. Vagy tovább, amennyiben újra megnyerné a versenyt.

A BKK ellenőrbajnokságán a teljesítménymutatókon kívül figyelembe vették a kiválasztott ellenőrökkel kapcsolatos utaspanaszok számát is, vagyis a hat kampányfilmes ellenőr céges szinten már a hat legjobbnak bizonyult egyszer.

A BKK értékelése szerint a jegyellenőrökről készített videók rendkívül sikeresek voltak, 12 nap alatt több mint 440 ezerszer tekintették meg azokat, s 1000 alkalommal meg is osztották, azaz népszerűsítették a Facebookon a versengő ellenőröket.

Profi horgász kollégánk a videó láttán döbbenten jegyezte meg, hogy reméli, Erzsébet nem egy felszerelt horgászbottal közlekedik a városban, ilyet ugyanis egyetlen horgász sem tesz, ez alól még a Gellért téri metróállomás sem lehet kivétel, ahol Erzsébet – kisfilmjében – épp kapásra vár, és civilként veszélyes poggyászáért még meg is büntetnék.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.