Erre ne hajtson kedden Budapesten

Demonstráció miatt jelentősen korlátozzák a forgalmat Budapest belvárosában kedd délután, lezárják egyebek mellett az Andrássy és a Bajcsy-Zsilinszky utat, valamint több híd sem lesz járható - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
A tájékoztatás szerint a bevezetendő korlátozás az I., az V., a VI., a VII., a VIII., a IX., a XI. és a XIV. kerületet is érinti.

Délután kettő és hat óra között szakaszosan és időszakosan lezárják a Hősök tere–Dózsa György út–Thököly út–Rákóczi út–Kossuth Lajos utca–Erzsébet híd–Szent Gellért rakpart–Szabadság híd–Vámház körút–Kálvin tér–Múzeum körút–Károly körút–Bajcsy-Zsilinszky út–Alkotmány utca útvonalat.

Ugyanebben az időszakban a Hősök tere–Andrássy út–József Attila utca–Széchenyi István tér–Lánchíd–Fő utca–budai felső rakpart–Bem József tér–Margit híd–Szent István körút–Nyugati tér–Bajcsy-Zsilinszky út–Alkotmány utca útvonalat is lezárják szakaszosan és időszakosan.

Emellett délután fél háromtól ötig lezárják a Lánchíd Pestről Budára vezető sávját, a József Attila utca Széchenyi István tér felé tartó sávjait, a Bajcsy-Zsilinszky út bazilika felőli oldalának buszsávját, a Szabadság híd Budáról Pestre vezető sávját, a Vámház körút Kálvin tér felé tartó sávjait a Sóház utca és az Üllői út között, valamint a Műegyetem rakpart Szabadság hídra vezető sávját – olvasható a közleményben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.