Erre biztosan nem számított a zsebtolvaj

Lopni próbált egy lány táskájából egy kínai férfi a buszon, az áldozatról azonban hamarosan kiderült, hogy egyáltalán nem olyan védtelen.

Egy kínai buszon mobiltelefonnal készített felvételt az egyik utas arról, ahogy egy férfi ki akar zsebelni egy lányt. A fehér pólót és farmersortot viselő nő annyira belemerül a telefonjába, hogy nem veszi észre a mögé húzódó férfit. Amikor óvatosan kinyitja a lány fehér táskáját, az kissé odébb húzódik, majd át is áll az ajtóval szembe.

A tolvaj követi, és a mozgássérülteknek kialakított háttámla mellett átnyúlva megkísérli befejezni az akciót. Épp a már nyitott táskában matat, amikor a lánynak is feltűnik a dolog, és elkapja a férfi karját. Vitatkoznak egy darabig, a nő sikoltozni kezd, majd úgy dönt, helyben lerendezi a dolgot.

Innentől a videó olyan, mint egy kungfu-film részlete. Az átlagosnak tűnő lány gyakorlott mozdulatokkal térdre kényszeríti a férfit, majd egy rúgással az ülésekre repíti. A férfi számára valószínűleg megváltás volt a rendőrség kiérkezése.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.