Érezze magán a vörösbort!

Egy bor illatát nem könnyű meghatározni, szubjektív, ki milyen aromákat érez. Az viszont vitathatatlan, hogy egy jó bornak jellegzetes, finom illata van. Többek között ez inspirálta Adam Anderson vörösbor illatú szappanját.

„Néhány hónapja, amikor kezet akartam mosni, nem találtam mást, mint csajos illatú szappant. Arra gondoltam, hogy egy férfi kezének nem ilyen illat való. Így lépett életbe a ManHands Soap” – idézte a különös illatú szappan kitalálóját a borkultusz.hu.

A férfias illatra vágyóknak készült a vörösboros szappan
Móricz Simon 2011.11.03. Digitális 2011. november 3. Borszerda sajtótájékoztatón, a Vajdahunyad várban. Fotó: Móricz Simon

A 27 éves férfi tehát összeszedte, milyen illatokat szeret leginkább. A frissen vágott fű, a föld, a papírpénz, a sör és a bacon illata mellett a vörösbor aromáit is szerette volna kezén érezni.

Hosszas kísérletezgetés után végül elkészítette első szappanjait, melyek hatalmas népszerűségnek örvendtek. Látott a dologban fantáziát, és egyre többet készített. Mára több üzlet kínálja termékeit, és a férfias illatra vágyók online  is megrendelhetik a számukra legmegfelelőbb illatú szappant, melynek darabja 4,40 fontba, vagyis közel 1500 forintba kerül.

„Noha a termék a ManHands, vagyis Férfias kezek névre hallgat, nem kifejezetten csak férfiaknak szántam. Rengeteg nőnek tetszenek ezek az illatok” – mondta Anderson.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.