Giccs, drog és falatnyi ruhák az MTV EMA-n

A tegnap, Amszterdamban megrendezett MTV EMA díjátadó legnagyobb győztese a 41 éves rapper, aki két díjat zsebelhetett be, az este legemlékezetesebb pillantát azonban nem neki, hanem Miley Cyrusnak köszönhetjük.

A fiatal énekesnő az utóbbi időben leginkább provokatív viselkedésével és öltözködésével hívja fel magára a sajtó figyelmét, most sem volt ez másként. A Hannah Montanaként, a Disney csatornán debütált Cyrus tegnap miniruhában vonult végig a vörös szőnyegen, csípője körül a Please Stop Violence (Kérlek, vessetek véget az erőszaknak) felirattal. Ez önmagában nem túl izgalmas, nem elég ahhoz, hogy a gála másnapján ő virítson a bulvársajtó címlapján, így fellépésével sokkolta a világot: We Can't Stop című száma előadása után a színpadon rágyújtott egy marihuánás cigarettára. A fiatal lány egyébként nem tért haza üres kézzel, Wrecking Ball című klipjéért megkapta a legjobb zenés videónak járó díjat.

Az év legjobb női énekesének Katy Perryt kiáltották ki, aki a gálán Unconditionally című számát adta elő kilenc méter magasan lebegve a levegőben.

A One Direction brit-ír fiúbanda lett a legjobb popelőadó, az együttes egyik tagja, Harry Styles pedig ruhatárával érdemelte ki a legjobb öltözködési stílusú előadó díját - írja a Reuters.

Eminem két szobrocskát vihetett haza, amellett, hogy a legjobb hiphop előadónak választották, megkapta a Global Icon díjat is, utóbbi tulajdonképpen egy életműdíj.

Jared Leto, a Thirty Seconds to Mars frontembere is színpadra lépett, és egy perc néma tiszteletadásra kérte a közönséget a pénteken a Fülöp-szigeteken pusztító Haiyan hurrikán tízezer halálos áldozatának emlékére. A Los Angeles-i rockbandát is díjazták egyébként,  a legjobb alternatív banda díját vihették haza.

Justin Bieber lett a legjobb férfielőadó, a kanadai srác immár negyedik éve, egyhuzamban bitorolja a címet. Beyonce és Bruno Mars is díjnyertesként térhetett haza, előbbi a legjobb élő produkció, utóbbi pedig a legjobb dalnak járó szobrocskát nyerte el. 


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.