Emberi fejre bukkantak a Hollywood feliratnál

Két nő a kutyáját sétáltatta a Hollywood-i felirat alatti területen, amikor az állatok egy zacskóval kezdtek játszani. Idővel a táskából egy emberi fej bukkant elő. A hatóságok most a fejhez tartozó test után kutatnak a területen.

Átlagos kutyasétáltatásnak indult egész. Két hölgy a Hollywood-i felirat alatti területen, a hegyoldalban sétálgatott az állatokkal, amikor azok egy műanyag tasakkal kezdtek játszani. Azt már akkor is látták a gazdik, hogy nem üres nejlonzacskóról van szó, azonban álmukban sem gondolták, mit rejt a játékszer.

A játék hevében előbukkant ugyanis a tasak tartalma: egy fej. A két nő már az ösvényről látta, hogy állataik egy férfi fejével játszanak. A testrész jó állapotban volt, könnyen felismerhető, épp ezért a rendőrség úgy gondolja, nem heverhet ott túl régóta.

A nyomozók most az áldozat azonosításán dolgoznak, fantomképet készítenek az arcról, és ez alapján próbálják kideríteni, ki is lehet ő. Ebben segítségükre lehetnek a férfi fogai is.

Kedd éjjel a rendőrség őrizte a bűntény színhelyét, a nyomozók pedig nagy erőkkel kutattak további tetsrészek után. 

A nyomozás ma is folytatódik.

Forrás: The Huffington Post

Mit rejthet még a híres Hollywood felirat alatti terület?
A view of the Hollywood sign in the Hollywood Hills in Hollywood, California December 13, 2009. REUTERS/Fred Prouser (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT SOCIETY)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.