Elviszik Michael Jackson szobrát a Fulham-stadion elől

Mohamed Al Fayed, a Fulham korábbi tulajdonosa magával viszi a klub stadionja elé felhúzott, hatalmas Michael Jackson-szobrot, miután Shahid Khan nyáron megvette tőle a klubot.

Al Fayed jó barátja volt Michael Jacksonnak, a sztár 2009-es halála után szobrot állított emlékére. 2010-ben az emlékművet a Fulham labdarúgócsapat stadionja elé helyezte, ez pedig megosztotta a szurkolókat. Sokan hangot is adtak elégedetlenségüknek, mire Al Fayed akkor úgy reagált, hogyha nem tetszik a drukkereknek a szobor, akkor "menjenek a pokolba".

Idén nyáron Al Fayed  eladta a klubot, a Premier League-ben szereplő londoni futballcsapat új vezetése pedig fejleszteni szeretné a Craven Cottage stadiont és környékét, az új tulajdonos, Shahid Khan nem tart tovább igényt a legendás énekes szobrára - adta hírül a Reuters hírügynökség.

"A támogatóink véleménye a szoborral kapcsolatban tökéletesen világos. Tisztelem Mr. Al Fayedet, és tudom, hogy jó szándék vezette. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy a szobor eltávolítása jót tesz a Fulham Football Klubnak" - idézi a hírportál Khant.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.