Élve eltemették a részeg férfit

Élve eltemettek egy negyvenöt éves férfit útkezelő munkások Indiában. Nem vették észre, hogy csak részeg, és ezért fekszik a kátyúban, amelyet nekik kellett eltüntetniük.

A középkorú férfi, Latori Barman éppen egy vásárból sétált hazafele erősen illuminált állapotban, amikor beleesett az úton tátongó kátyúba. Hajnalban közútjavító munkások érkeztek a helyszínre, akik nem vették észre a kátyúban fekvő eszméletlen férfit, és forró kátrányt szórtak rá, majd úthengerrel kilapítottak. A helyiek pár nap múlva egy kezet láttak kilógni az útnak azon a részén, és értesítették a hatóságokat.

A rendőrség azonnal őrizetbe vette a munkásokat, és nyomozást rendelt el. A Guardian szerint a férfi özvegye kártérítést kaphat.

A kátyúkat Indiában csak „gyilkos krátereknek” nevezik. A múlt héten egy húszéves nő vesztette életét, amikor motorkerékpárjával egy kátyúba hajtott, és leesett a járművéről. Az egyik indiai városban a lakosok elnevezik az úthibákat, hogy így hívják fel a hatóságok figyelmét a gyilkos útviszonyokra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.