'Elvágom a nyakatok' - a sérült fia fenyegette meg az orvosi ügyeletet

Életveszélyesen megfenyegették telefonon a fővárosi X. kerületi orvosi ügyelet személyzetét. Előzőleg a Hős utcába mentek az orvosok, ahol rendőri segítséget kellett hívni, mert az ittas sérültet a harci kutyája miatt nem tudták kórházba szállítani. A sérült fia fenyegette meg az ügyeletet, azzal, hogy elvágja a torkukat, amiért apját elvitték.

Életveszélyesen megfenyegették telefonon a fővárosi X. kerületi orvosi ügyelet személyzetét csütörtökön; egy sérült ember fia azt mondta, hogy elvágja a nyakukat, amiért apját kórházba szállították - közölte az Európa Mentőszolgálat ügyeletvezetője az MTI-vel. Molnár György beszámolt arról, hogy az Európa Mentőszolgálat megfenyegetett orvosnője, ápolója és ügyeletes nővére számít a rendőrség védelmére.

Az előzményekről elmondta: rendőrt kellett hívni segítségül délben a X. kerületi Hős utca egyik lakásába, mert a sérült támadóan lépett fel, illetve harci kutyája megakadályozta, hogy az orvosnő és az ápoló kórházba szállítsa a középkorú, erősen ittas férfit. Az orvosi ügyeletet működtető Európa Mentőszolgálat két munkatársa a közelben várta meg a rendőrség kiérkezését, ezután a sérült férfit kórházba szállították. A lakásba való behatoláskor egy rendőr megsérült; őt is kórházba vitték.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.