Elütöttek egy leállósávban dolgozó munkást az M7-esen

Elütött egy leállósávban dolgozó munkást egy személyautó hétfőn az M7-es autópálya Zala megyei szakaszán, Letenye térségében, majd nekiütközött az ott várakozó gépjárműnek. A balesetben tíz ember sérült, egyikük súlyosan. Az M7-es Pest megyei szakaszán két autó ütközött.

Dormán Norbert a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a súlyos sérültet mentőhelikopterrel vitték kórházba. A kilenc könnyebben megsérült emberért több mentőautó érkezett a helyszínre.

A baleset a 212-es kilométernél történt, a helikopteres mentés idejére a pályaszakaszt lezárták, állt a forgalom. Miután a helikopter felszállt, a feltorlódott kocsisor elindulhatott.

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Érdnél is baleset történt, két autó ütközött össze. A balesetben egy ember súlyosan megsérült, a környéken a járművek csak lépésben tudnak haladni - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t.

Csámpai Attila elmondta, hogy a sztráda érintett szakaszán folyó munkálatok miatt egyébként is lassan haladó kocsisorban két autó szaladt egymásba a 17-es kilométerszelvénynél, az első jelentések szerint a balesetben egy ember súlyosan megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig több sávot lezártak, ezért a dugó már az M0-s csomópontig ér - tette hozzá a szóvivő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.