Eltűnt Sinéad O'Connor

Vasárnap délután elment biciklizni Chicago külvárosába, és azóta nem adott életjelet magáról Sinéad O'Connor. A 49 éves ír énekesnőt a rendőrség is keresi, öngyilkosságtól tartanak.

A Wilmette nevű városrész rendőrkapitánysága szűkszavú közleményben tudatta, keresik O'Connort, hogy megbizonyosodjanak róla, jól van-e –írja a BBC.

Fotó: Jacky Naegelen / Reuters

Az énekesnőt helyi idő szerint délután hatkor látták utoljára, amint éppen tekert egy bicikliúton. A 49 éves sztár orvosi kezelés alatt áll, mivel tavaly öngyilkosságot kísérelt meg, és még búcsúlevelet is hagyott hátra. A négygyermekes O'Connor 2012-ben is kapott egy idegösszeomlást, amely miatt a turnéját is le kellett mondania.

O'Connor legutóbb Prince halála ügyében hallatott magáról, amikor is nyilvánosan megvádolta Arsenio Hall televíziós műsorvezetőt azzal, hogy éveken át szállította a drogokat a világhírű zenésznek. Hall emiatt feljelentette rágalmazásért. Ötmillió dolláros pert készül az énekesnő nyakába akasztani.

O'Connor a Prince-szel közösen jegyzett Nothing Compares 2U című számmal robbant be a köztudatba és vált egy csapásra világsztárrá 1990-ben. Azóta az énekesnő 10 önálló albumot készített, mégis inkább botrányaitól volt hangos a sajtó.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.