Eltűnt egy utas kutyája a repülőúton

A Ty névre hallgató eb és gazdája Los Angelesből Floridába repült. A légitársaság azt állítja, hogy a kutya kiszabadult a szállítódobozból, a csomagtérből kijutva a felszállópályára jutott és hiába próbálták befogni, nyoma veszett.

Frank Ramanoa barátait szerette volna meglátogatni Floridában, az útra magával vitte négylábú kedvencét, ám az eb nem élvezhette a Delta légitársaság járatának kényelmét, ugyanis a csomagtérben utazva kellett volna átvészelnie a több mint 4000 km-es repülőutat.

Ty azonban nem értékelte a szűk szállítódobozt, kirágta magát és még mielőtt a gép felszállt volna, a nyitott ajtón keresztül meglógott. Az állat a felszállópálya felé szaladt és ugyan a légitársaság emberei megpróbálták elkapni, Ty villámgyorsan kereket oldott - írja a CNN.

A Delta szóvivője elmondta, mindent megtettek, hogy megtalálják a kis szökevényt, de Ty azóta sem került elő. A gazda persze nagyon dühös. „Úgy tesznek, mintha csak egy csomagom veszett volna el, visszaadták a szállítási díjat, pedig Ty a legjobb barátom volt” - mondta el Romano.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.