Eltűnt egy nyolcéves egri kisfiú

Július 29-én reggel, nyolc óra magasságában eltűnt Mezőkövesden egy 8 esztendős gyerek, aki Egerből Poroszlóra utazott volna egy 27 fős csoporttal.

Veres Pálnak akkor veszett nyoma, amikor a csoport Mezőkövesden átszállt egy másik helyközi járatra. A gyerek már nem szállt fel a buszra, és azóta nem adott életjelet magáról.

Veres Pál
Veres Pál
Police.hu

A kisfiú 135 centiméter magas, vékony testalkatú, mintegy 30 kilogramm súlyú, fekete hajú, fehér bőrű. Eltűnésekor barna baseballsapkát viselt, amelyen narancssárga ZOO felirat olvasható. Szürke hosszú ujjú pólót, sötétkék színű farmernadrágot és 32-es méretű túracipőt visel.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt kisfiúval kapcsolatban, hivatali munkaidőben hívja a 49/505-440-es telefonszámot. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság  a 06-46/514-506-os telefonszámon érhető el, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívók a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.