Eltiltották szerelmétől, ezért végezte ki anyját a 14 éves lány

Különös kegyetlenséggel szurkálta halálra édesanyját egy tizennégy éves zagyvarékasi tinédzser. A nőnek azért kellett meghalnia, mert eltiltotta lányát szerelmétől, aki szintén részt vett a gyilkosságban.

Amint arról szerdán beszámoltunk, bűncselekmény áldozata lett egy nő a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Zagyvarékason kedd este. A rendőrség gyorsan azonosította a nő gyilkosait, akik közül az egyik az 58 éves asszony 14 éves lánya.

Blikk úgy tudja, a lánnyal sok probléma volt, mióta édesapja, Zagyvarékas egyik háziorvosa és egyben alpolgármestere 2012 nyarán elhunyt. A katolikus iskolába járó fiatal ekkor teljesen összeomlott, és ekkor távolodhatott el édesanyjától is. A család egy ismerőse szerint a lány gyakran volt engedetlen otthon.

A lány végül egy vita során megölte édesanyját. A gyilkosságban a lány barátja is részt vett. A tini másnap iskolába ment, a Bors szerint osztálytársai semmi különöset nem vettek rajta észre.

A gyilkosságot hétfőn jelentették a rendőrségen. Szerdán már a rendőrök mentek a lányért, aki nyugodtan várta őket lakásában. Kommandósok mentek a tini barátjáért is, de nem találták a szülei lakásában. Végül egy szolnoki buszmegállóban kapták el a 16 éves fiút.

Egyelőre nem tudni biztosat arról, hogy mi vezetett a szörnyű gyilkossághoz, de a városban azt beszélik, hogy a nőt azután ölték meg, hogy rájött lánya kapcsolatára.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.