Elsősegélyben részesítették Arnold Schwarzeneggert

Bár a színész nem hajlandó elárulni, hogy valójában hogyan is sérült meg a forgatáson, azt tudni, egy órán át látták el fejsérülést.

Arnold Schwarzenegger orvosi elsősegélyben részesült új filmje, a The last stand forgatásán. Hogy pontosan hogyan szerezte a homlokán majdnem végigfutó komoly sebet – nem tudni, ugyanis a színész ezzel kapcsolatban semmilyen információt nem osztott meg.

Schwarzenegger fejsérülését egy órán át látták el
Gubernatorial candidate Arnold Schwarzenegger turns his eye to imitate the look of one of his action hero characters 'Terminator' as he answers questions from the media following remarks to the California Chamber of Commerce Board of Directors in Dana Point, California September 5, 2003. The action hero actor is running as a Republican in the October 7 recall election in California. REUTERS/Mike Blake

Ellenben – érdekes módon – egy közösségi portálra feltöltötte azt a valószínűleg telefonnal készült, rossz minőségű fotót, amin jól látszik a sérülés. Így kommentálta a történteket: "Volt egy kis izgalom tegnap. Köszönöm az orvosi csapatnak, hogy egy óra múlva újra akcióba lendülhettem!"

A filmet egyébként Új-Mexikóban forgatják, Albuquerque-ben – Schwarzenegger a klasszikus westernmoziban egy kisvárosi sheriffet alakít. A színész naponta tudósítja rajongóit a twitteren a filmforgatásról, érdekes apróságokról, vagy éppen az aktuális időjárásról.
"Albuquerque-ban most hidegebb lett – írta nemrégiben –, vásároltam néhány meleg holmit a csapatnak. Köszönöm az eladóknak a segítséget!"

Az exkormányzó és exTerminátor csupán arról hallgat, vajon mi is okozhatta a Harry Pottertől elirigyelt vágást a homlokán. (Hirado.hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.