Első gyermekével várandós a Szellemekkel suttogó sztárja

A 34 éves színésznő alig másfél éve van együtt barátjával, aki az Ügyféllista című sorozatban éppen a férjét alakította. A pár nagyon örül a gyermekáldásnak, Jennifer állítólag a harmadik hónapban van.

Jennifer Love Hewitt és Brian Hollisay egy közös nyilatkozatban jelentette be a gólyahírt. A két színész tavaly év elején kezdett el randizgatni, bár már korábban is ismerték egymást, a jelenleg is forgó Ügyféllista című sorozatban férj-feleséget alakítottak, bár a házasságuk nem volt éppen rózsásnak nevezhető.

Jennifer Love Hewitt Riley Parks
Jennifer Love Hewitt Riley Parks

A Brian alakította Kyle Parks ugyanis szenvedélybetegsége miatt egyik pillanatról a másikra magára hagyja nejét és két közös gyereküket, így a család kenyérkereseti problémái Riley nyakába szakadnak. A fiatal nő masszőrként nem tud megélni, így végül pluszpénz fejében extra szolgáltatásokat nyújt a titkos ügyféllista szerencséseinek.

A sorozat a 2010-ben forgatott, azonos című film ötlete nyomán készült, jelenleg a második évadnál tart, a záró epizód Amerikában június 16-án kerül adásba.

A pár az Ügyféllista előtt is dolgozott már együtt, az NBC egy minisorozatában, a Zűrös szerelmekben (Love Bites) játszottak vendégszereplőként. A főszereplő, a Hősökből ismert Gren Grunberg egy hosszú repülőút alatt találkozik álmai nőjével, Jenniferrel, aki a sorozatban saját magát alakította.

A US Magazine megtudta, a pár egyelőre nem tervezett kisbabát, de nagyon megörültek, amikor megtudták, hogy Jennifer állapotos. "Nagyon izgatottak és boldogok vagyunk a családalapítás miatt" - nyilatkozták.

A pár egy közeli barátja azt is kifecsegte, hogy Jennifer és Brian már együtt élnek a színésznő házában, a világraszóló lagzit pedig a baba születése után tervezik.

A színésznő magánélete az utóbbi években elég zaklatott volt. Briannel való megismerkedése előtt már éppen arra készült, hogy lefagyasztassa petesejtjeit, mert akár férj nélkül is szeretett volna gyermeket vállalni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.