Láncra vert és ketrecbe zárt egy fiatal nőt a szadista házaspár

Egy 30 éves amerikai nő brutális kínzáson ment keresztül. Egy házaspár az utcáról rabolta el, majd heteken át ketrecben tartották és szexuálisan is bántalmazták.

A nő két hónappal ezelőtt tűnt el az indianai Evansville-ből miután összeveszett barátjával. Július 9-én feldúltan viharzott el közös otthonukból, majd az utcán sétálva megállt mellette az egyik ismerőse, és felajánlotta neki, hogy elviszi egy darabon, ám egy kloroformos zsebkendővel elkábította.

A nő végül az egyik ismerőse, Ricky House lakókocsijában tért magához, az ágyhoz kikötözve. Eltűnését három nappal később édesanyja jelentette, miután nem jelent meg egy előre megebszélt családi eseményen. A CNN nem nevesítette az áldozatot, több hírportál viszont névvel és fotóval hozta a történetét.

Ricky House és barátnője, Kendra Tooley két hónapig tartották őt fogva, esténként ketrecbe zárták, kutyanyakörvet kellett hordania, többször megverték és meg is erőszakolták. Tooley a kihallgatása során később elmondta, teherbe akarták ejteni a nőt, neki ugyanis már nem lehetett gyereke, House pedig szeretett volna egyet.

A nőt végül Tooley volt férje, Ronald Higgs szabadította ki, akit a szadista pár könnyelműen áthívott magához szeptember elején. Az áldozat könyörgött a férfinak, hogy mentse meg, ám amikor az megpróbálta, House egy fegyverrel megfenyegette. Nem sokkal később Higgsnek mégis sikerült megszöktetnie a nőt.

A 37 éves House-t és a 44 Tooleyt most nemi erőszakkal, emberrablással, fogvatartással és tettlegességgel vádolják. A bíróság legközelebb október 1-jén hallgatja ki a párt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.