Elraboltak és brutálisan megkínoztak egy tizenéves lányt

Két tizennyolc éves lány rabolt el és tizenhét órán keresztül fogva tartott egy tizennégy éves brit lányt, akit megkínzása után arra kényszerítettek, hogy két fiatal barátjukkal közösüljön. A férfiak nem voltak hajlandóak a lányt megerőszakolni, de mindketten megalázták és sértegették őt. 

Caylen Candy és Chyanne Powell tizenkét óra ivászat után úgy döntött, kirabolják az iskolába tartó gyerekeket. Ekkor találkoztak a 14 éves fiatal lánnyal is, akivel brutális módon bántak – számol be a Daily Mail.

Az áldozatot az egyik lány lakására vitték, ott kést szorítottak a torkához, arra kényszerítették, hogy borotválja le szeméremszőrzetét, és üljön egy kád fagyos vízbe. Ezután a lány fejét három alkalommal is a víz alá nyomták, szexuális tevékenységre kényszerítették és sót szórtak a szemébe. A bírósági dokumentumok szerint alkoholt is itattak vele, és rá kellett gyújtania, pedig még kiskorú.

Az ügyben eljáró Michael Speak ügyész elmondta, hogy a két ittas lány filmet készített a lány kínzásáról, melyen az is hallható, hogy az áldozatot halálosan megfenyegetik. A kínzás alatt készült képeket egy barátjuknak is átküldték, aki tovább buzdította őket a válogatott bántalmazásokra. A lányt a barátnak és egy másik húsz év körüli férfinak is felajánlották, akik nem erőszakolták meg őt. Az egyik fiú „féregként” írta le a tizennégy éves lányt, és azt mondta, neki elvei vannak, ezért nem nyúl hozzá.

Az elkövetőket és a két férfit elfogta a rendőrség. Powell váltig állította, hogy nem vett részt a bűncselekményben, de az ügyben eljáró bíró szerint minden vádlott lealacsonyítóan és közönyösen bánt az áldozattal: „Tárgyként kezelték őt, nem pedig egy emberként” – jegyezte meg a bíró.

A bűncselekményben részt vevő négy személy tettük függvényében öt és hét évig terjedő börtönbüntetést kapott. A két tizennyolc éves fiatal nőt emberrablásért és rablásért ítélték el. Mindnyájukat felvették Nagy-Britannia szexuális bűnözőket nyilvántartó adatbázisába.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.