Halálra nyalogatta magát a rózsaszínű macska

Mérgezés miatt elpusztult egy kismacska, akit egy ismert orosz újságíró rózsaszínre festett egy parti kedvéért még tavaly szeptemberben. Az állatvédők követelik, hogy Lena Leninát büntessék meg.

A rózsaszínre festette kismacskát a buli után Lena Lenina még büszkén mutogatta
A rózsaszínre festett kismacskát a buli után Lena Lenina még büszkén mutogatta
Youtube / YouTube

Az orosz celeb újságíró, Lena Lenina állítja, hogy az állatorvosa rábólintott a macska befestésére, sőt, a rózsaszínt jótékony, macskaszőr-erősítő hatása miatt választották. Már a „pretty in pink party" után sok kritika érte a nőt, mivel egész este kézben tartotta az állatot, mely szemtanúk szerint kétségbeesetten próbált menekülni tőle.

A bulvársajtóban megjelent fényképek miatt felháborodott állatvédők petíciót indítottak, melyben követelték, hogy a rózsaszín-mániás nőt büntessék meg állatkínzás miatt. Ugyan több ezer aláírás összegyűlt, és hírességek is szót emeltek a macska érdekében, a helyi önkormányzattól még nem érkezett válasz. Az ügy talán feledésbe is merült volna, ha nem derül ki, hogy a kölyökállat elpusztult, mivel addig nyalogatta a bundáját, amíg a hajfestékben lévő méreganyagok nem végeztek vele – írja a Mirror.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.