Előzetesben a kovácsvágási emberölés gyanúsítottja

Különös kegyetlenséggel öltek meg egy 80 éves kovácsvágási idős asszonyt még tavaly év elején. A rendőrség most őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható elkövetőt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2011. januárjában indított nyomozást halált okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt, akkor még ismeretlen elkövetővel szemben. A rendelkezésre álló adatok
alapján a 80 éves idős nyugdíjast otthonában olyan súlyosan bántalmazták, hogy sérüléseibe a helyszínen belehalt. A támadó ezt követően készpénzzel és pár üveg borral menekült el a helyszínről - adta hírül a rendőrség.

Az időközben beszerzett adatok, valamint az igazságügyi orvos szakértői vélemény alapján a rendőrség nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének gyanúja miatt folytatta a nyomozást.

Végül 2012. június 29-én bűnügyi őrizetbe vettek egy 21 éves büntetett előéletű kovácsvágási férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Ma a fiatalembert előzetes letartóztatásba helyezték.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.