Előzetesben a kaposvári csecsemőgyilkosság gyanúsítottja

Előzetes letartóztatásba helyezte a Kaposvári Járásbíróság azt a 22 éves férfit, aki ellen egy csecsemő megölése miatt indult eljárás - tájékoztatta Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-t.

Szerda este vitték kórházba Kaposváron azt a csecsemőt, akit az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint súlyosan bántalmaztak. A gyerek meghalt. A megyei rendőrök egy napon belül azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, aki ellen emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Az MTI információi szerint egy 17 éves nő öthónapos kislánya az áldozat, akinek a megölésével a gyermek apját gyanúsítják. A csecsemőt korábban gondozásba vették, de a közelmúltban visszaadták a családnak.

A Somogy Megyei Kormányhivatal az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben azt írta, hogy amint tudomást szereztek a halálesetről, haladéktalanul vizsgálatot indítottak az ügyben. Jelezték: a vizsgálat eredményéről - annak lezárása után - a sajtó útján tájékoztatják a közvéleményt.

A Somogy TV által készített felvételen a környéken lakók arról nyilatkoztak, hogy a gyilkosság helyszínén több gyermek is él, a házban embertelen körülmények uralkodnak, sok a csótány és a macska.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.