Előzetesben a mosonmagyaróvári késelő

A Győri Járásbíróság kedden előzetes letartóztatásba helyezte a vasárnapi mosonmagyaróvári emberölés 22 éves gyanúsítottját - közölte a Győri Törvényszék sajtószóvivője, Máté Kinga az MTI-vel.

Mosonmagyaróváron, a Fő utcán vasárnap kora reggel szúrtak meg egy fiatal férfit, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe - mondta Füves Tamás, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A rendőrök három embert előállítottak, két férfit tanúként, a magyar-szerb állampolgárt gyanúsítottként hallgatták ki. 

Sz. Cs. beismerte a bűncselekmény elkövetését, azt mondta, hogy az előzménye egy szórakozóhelyen kialakult szóváltás volt. A helyszíni kihallgatáskor a gyanúsított megmutatta a rendőröknek az általa elrejtett kést is, amellyel többször megszúrta az áldozatot.

Az előzetes letartóztatás indokaként a bűncselekmény súlyosságát, a tanúk esetleges befolyásolását és a gyanúsított személyi körülményeit jelölte meg. A bíróság határozata jogerős. A gyanúsított magyar-szerb kettős állampolgár, akinek Szerbiában van az állandó lakóhelye. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.