Először szerepelt műtétje óta a nyilvánosság előtt Angelina Jolie

Brad Pitt filmje, a World War Z londoni premierjén mutatkozott először Angelina Jolie azóta, hogy a ráktól való félelem miatt eltávolíttatta melleit.

Kettős masztektómiája után vasárnap jelent meg először a nyilvánosság előtt a 37 éves színésznő, aki párját, Brad Pittet kísérte el a World War Z londoni premierjére - írja a Reuters.

Angelina Jolie először először szerepelt nyilvánosság előtt műtétje óta
Angelina Jolie poses with her fiance Brad Pitt as they arrive for the world premiere of his film World War Z in London June 2, 2013. REUTERS/Neil Hall (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT TPX IMAGES OF THE DAY)

Az Oscar-díjas színésznő orvosai úgy becsülték, hogy 87 százalék az esélye a mellrák és 50 százalék a petefészekrák kialakulására, ezért úgy döntött, megelőzi a bajt és eltávolíttatta melleitAz első beavatkozáson február 2-án esett át, és 16-án került sor a nyolcórás operációra, mely során eltávolították a melleit. Április 20-án helyreállító műtétet végeztek rajta, implantátumokat kapott.

Vasárnap, a vörös szőnyegen Jolie azt mondta, párja nagyszerű férfi és nagyszerű apa. "Nagyon hálás vagyok a támogatásáért...és nagyon boldog vagyok, hogy látom, a nők egészségével kapcsolatos témákról beszélnek, ez a világot jelenti számomra" - mondta a riportereknek.

Angelina Jolie édesanyja 2007-ben, 56 éves korában hunyt el méhnyakrák következtében, nagynénje, a 61 éves Debbie Martin mellrákban halt meg, május 26-án.

Brad Pitt a riportereknek elmondta, nagyon büszke élettársára, hiszen amikor a problémával szembesült, "a szarvánál ragadta meg a bikát". Amikor a színészt arról kérdezték, mennyire volt fontos számára, hogy Jolie is elkísérje, a következőt válaszolta: "Sokkal szórakoztatóbb, ha ezeket a dolgokat együtt csináljuk. Jobb, ha itt van körülöttem, és ő is így van ezzel."

A színésznő egyébként egy hosszú, fekete, hátnélküli Yves Saint Laurent ruhát viselt a bemutatón.

A filmet június 27-én mutatják be Magyarországon.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.