Először reagált a botrányos vádakra Natalie Portman

Az Oscar-díjas színésznő először reagált a róla "kitálaló" balerina rágalmaira.

Több hét hallgatás után megtörte a csendet Natalie Portman, akit márciusban azzal vádolt meg a Fekete hattyúban testdublőreként szerepelt balerina, Sarah Lane, hogy az alakításáért Oscar-díjat nyert színésznő a táncos jelenetek mindössze öt százalékát játszotta el dublőri segítség nélkül.

Natalie Portman balettmesterét Vincent Cassel alakította
Fekete hattyú

"Azt a hamis látszatot próbálták kelteni, hogy Natalie-ból másfél év alatt balerina lett" - nyilatkozta a sajtónak az Oscar-díjátadóig elnémított Sarah Lane, akinél állítólag az verte ki a biztosítékot, hogy Portman a legjobb színésznőnek járó díj átvételekor szinte a stáb összes tagjának köszönetet mondott, az ő nevét azonban meg sem említette, annak ellenére, hogy mondhatni végigtáncolta helyette a filmet.

A 28 éves balett-táncos kitálalása hatalmas port vert fel, s míg a film rendezője, Darren Aronovsky, a Fekete hattyú másik sztárja, Mila Kunis és a film koreográfusa - egyben Portman vőlegénye - is sietősen a színésznő védelmére kelt, mondván az a táncjelenetek 85 százalékát egymaga játszotta el, addig maga Natalie mély hallgatásba burkolózott.

A csendet csak csütörtökön, az E! Online-nak nyilatkozva törte meg. "Én tudom, hogy mi hogyan történt. Ennek a filmnek az elkészítése csodálatos tapasztalat volt, és nem akarom ezt elhomályosítani azzal, hogy belemegyek a sárdobálásba. Nagyon büszke vagyok mindannyiónk munkájára, és hogy részt vehettem ebben a filmben. Ez örökre így marad, bármilyen mocskolódás vagy pletyka keringjen is a levegőben" - fogalmazott a színésznő, aki további részletekbe nem kívánt bocsátkozni az üggyel kapcsolatban.

(hirado.hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.