Először pózolt várandós nő a Playboy címlapján

A 37 éves Dora Noemí Kerchen - művésznevén Dorismar - az első nő, aki domborodó hassal pózolhat a népszerű férfimagazin címlapján. Az, hogy egy terhes nőt a szexuális vágy tárgyává tettek, sokakat felháborított.

Az argentin modell már két alkalommal szerepelt a nyuszis magazinban, ezúttal azonban a Playboy történetében eddig egyedülálló módon, öt hónapos terhesen – és persze anyaszült meztelenül – mutatja meg bájait a lap mexikói kiadásának oldalain.

A magazin sok bírálatot kapott azért, mert egy állapotos nőt tett júniusi száma címlapjára, de rengetegen méltatják is a tabudöntögetést, mondván: a szexuális vonzerő és az anyaság nem zárhatják ki egymást.

Demi Moore 1991-es Vanity Fair címlapfotója óta a sztárok körében nagyon népszerűvé vált a meztelenkedés a várandósság legszebb hónapjai alatt. Modellek, színésznők és énekesek egész sora mutatta már meg domborodó hasát, főleg női magazinok címlapjain.

Ám most először fordult elő, hogy egy kifejezetten férfiak számára készült, a szexuális fantáziát megcélzó lap oldalain mutatják meg a meztelen (bár művészien kiretusált) valóságot.

Az elős fecske, Dorismar, a dél-amerikai kontinensen színésznőként, televíziós műsorvezetőként és énekesnőként is ismert.

A modell-színésznő kismama szereplésével készült címlapot ITT tekintheti meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.