Élő adásban vizelt be a szemtanú

A hét elején egy lövöldözés történt az amerikai Greenville-ben. Az egyik helyi televízió a helyszínen szólaltatott meg szemtanúkat, akik közül az egyik nem bírta visszatartani a visszatarthatatlant, és élő adásban könnyített magán.

A CBS egyik leányvállalatának tudósítója éppen az áldozatokról kérdezte a szemtanút, aki már a felvételen elején is szorongott, és feszélyezve érezte magát.

„Én csak azt hallottam, segítsen nekem, segítsen nekem" – mesélte az incidens szemtanúja, aki ezután egy pillanatra elhallgatott, majd kétségbeesetten azt mondta: „Pisilnem kell!"

A riporter azt hitte, a lány még mindig az áldozatokról beszél, és látszólag nem volt tisztában a szemtanú testbeszédével sem, ezért tovább kérdezte őt. Végül a szemtanú nem bírta tovább, és bevizelt. 

A riporter még ezek után is folytatta volna a beszélgetést: „Ez rendben van, ne aggódj miatta" – mondta a lánynak, és folytatta tovább a beszélgetést. Miután a folt látszódni kezdett a lány nadrágján, a riporter jobbnak látta elköszönni, a kínos esetről készült felvétel azonban felkerült a világhálóra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.