Elkelt a fiatal énekesnő is

Kelly Clarkson a hétvégén, Twitteren jelentette be, hogy barátja megkérte a kezét. Novemberben Ellen DeGeneres show-műsorában megjegyezte, hogy a boldogságához már csak egy ékszer hiányzik, most teljesült a vágya.

A 30 éves énekesnő és Brandon Blackstock, aki mellesleg Clarkson menedzserének fia lassan egy éve alkotnak egy párt.

Clarkson az utóbbi időben lépten-nyomon megemlítette interjúi során, mennyire boldog párjával, és novemberben,  Ellen DeGeneres show-műsorában megjegyezte, hogy a házasság sem kizárt, sőt, boldogságához már csak egy ékszer hiányzik.

Kelly Clarkson hamarosan férjhez megy
Kelly Clarkson performs "Catch my Breath" during the VH1 Divas 2012 show in Los Angeles, December 16, 2012. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

Barátja vette a lapot, és a hétvégén megkérte a kezét. A Grammy-díjas popsztár Twitteren tette közzé a kanári sárga gyémánt gyűrű fotóját, és megjegyezte, hogy a vőlegénye is közreműködött a gyűrű elkészítésében - írja a Reuters.

Clarkson egyébként nem csak magánéleti sikereket könyvelhet el, legújabb slágere, a Stronger a slágerlisták élén szerepel.

Az énekesnő 2002-ben nyerte meg az American Idol nevű tehetségkutatót, azóta öt lemeze jelent meg, februárban pedig, ha minden jól megy, négy szobrocskávaltérhet haza a Grammy-gáláról.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.