Elhunyt Flipper Öcsi

Kedden éjjel háromnegyed 12-kor a Fejér megyei Szent György Kórházban életét vesztette Jeszenszky Béla Tibor, közismert nevén Flipper Öcsi – értesült a STOP.hu. A zenész és énekes életéért hetek óta küzdöttek a kórház dolgozói.

A Hungária és a Dolly Roll egykori énekesét a székesfehérvári kórházban kezelték hetek óta, mert szervezete legyengült. Az énekes többször állt intenzív kezelés alatt is, de az elmúlt napokban jelentősen javult az állapota, így például már nem volt szükség gépi lélegeztetésre sem – olvasható a hírportálon. A kórházi kezelés során súlyos belső szervi problémákra derült fény.

A STOP nem hivatalos információi szerint belső vérzés vezetett a zenész halálához. A hírek már a kórházi kezelés ideje alatt arról szóltak, hogy Flipper Öcsit alkoholmérgezéssel kezelik.

Flipper Öcsi gyermekkorától zenélt, dobolni és csellózni tanult. 1982-ben csatlakozott a Hungária zenekarhoz, két album, köztük az Aréna közreműködője volt. 1983-ban, a Hungária feloszlása után a Dolly Roll tagja lett, és 1987-ig maradt a zenekarral, több lemezükön szerepelt. Később a Step együttessel, majd szólóban koncertezett és készített lemezeket. 1998-ban ismét a Dolly Roll-lal adott koncertet.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.