Elhitte, hogy 40 ezerért 10 milliót kap majd cserébe a TV2-től

Negyvenezer forinttal rövidített meg egy csaló egy fiatal nőt úgy, hogy a TV2 munkatársának adta ki magát és tuti tízmillió forintos nyereményt ígért egy kvízműsorban. A csatorna jogi lépéseket tesz az ügyben.

A Borsot megkereső fiatal nő, akit a lap csak Katának hív, arról számolt be, hogy hónapok óta fut a pénze után, amit a TV2 egy állítólagos munkatársa kért el tőle biztos nyereményért cserébe.

Az illető a statisztaként több műsorban is szereplő Katának azt mondta, hamarosan újraindul a Liptai Claudia nevével fémjelzett Az 50 milliós játszma című műsor és ehhez keresnek olyan játékost, akit biztosan eljuttatnak 20 millió forintig, aminek a felét meg is kaphatja.

A fiatalember a Facebookon találta meg Katát és azt ígérte, ahogy megérkezik hozzá 40 ezer forint „előleg", időpontot egyeztet a fejesekkel egy személyes találkozóra. A lány a sok sürgetés hatására végül el is utalta a pénzt, de a beígért találkozó sosem jöhetett létre, mert a csaló valamilyen kifogással mindig lemondta.

– Pedig többször említettem neki azt is, hogy számos ismerősöm dolgozik a csatornánál, a beszállító cégeknél, és senki nem hallott róla, hogy indulna ez a műsor, de ő kötötte az ebet a karóhoz. Hiába, mindig csak a kifogások és a nyugtatások jöttek: megkapom a pénzem, nekem is jól jön majd a tízmillió, neki is lesz helye, nyugodjak meg, mindent intéz – meséli a becsapott fél a bulvárlapnak.

Kata (akinek nem ez az igazi neve) ezt megunva már csak a pénzét akarta visszakapni, de a férfi minden ígérete ellenére ezt sem adta vissza.

A TV2 sajtóosztálya az esettel összefüggésben a Borssal azt közölte: „Határozottan cáfoljuk, hogy a TV2-nek bármilyen módon köze lenne az esethez. Az említett személy nem a TV2 alkalmazottja, és jelenleg nem tervezzük Az 50 milliós játszma folytatását. A TV2 megteszi a szükséges jogi lépéseket az ügyben."

A lap úgy tudja, nem Kata az egyetlen, akit a férfi átvert.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.