Összeomlóban Bill Cosby karrierje

Néhány nappal azután, hogy az egykori szupermodell, Janice Dickinson szexuális erőszakkal vádolta meg a színészt, a tévécsatornák egymás után döntenek arról, hogy leveszik műsorról a sorozatait.

A 77 éves komikust összesen 16 nő vádolja erőszakkal, köztük az 59 éves Janice Dickinson is. A tévés személyiség azt állítja, 1982-ben egyszer Cosbyval vacsorázott, miután ettek, a nő hotelszobájába mentek, ahol a férfi egy tablettát adott neki gyomorfájdalmaira. Az akkor 27 éves nő elvesztette az eszméletét, másnap reggel meztelenül ébredt, és később bevillant neki, hogy Cosby elkezdte vetkőztetni.

Janice az Entertainment Tonight kedd esti adásában beszélt először a történtekről. 2002-ben írt önéletrajzi könyvében is el akarta mesélni, de Cosby ügyvédjeinek a nyomására végül kihagyta az erre vonatkozó részleteket.

Cosbyt már korábban is vádolták nemi erőszakkal, ám egyik ügy sem jutott el a bíróságig. A mostani eset azonban nagy vihart kavart, a Netflix internetes tv-szolgáltató rögtön elhalasztotta Cosby eredetileg november 27-ére tervezett standup show-jának különkiadását, és még az sem biztos, hogy egyáltalán bemutatják-e.

Az NBC úgy döntött, leállítja a Cosby főszereplésével tervezett sitcom előkészítését, míg a TV Land nem adja többet a Bill Cosby Show ismétléseit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.