Elfogták Jennifer Hudson sógorát, akit gyilkossággal vádolnak

Kábítószer birtoklása miatt letartóztatták Jennifer Hudson amerikai színésznő egykori sógorát, aki ellen a sztár anyja, fivére és unokaöccse meggyilkolásának ügyében is nyomoznak.

William Balfour kocsijában kokaint találtak egy közúti ellenőrzés során még június 19-én. A rendőrök azért állították meg, mert lövéseket hallottak, és azt látták, hogy Balfour nagy sietséggel elhajt a környékről. A 27 éves férfi a bűnügyi szakzsargon szerint feltételesen szabadlábra helyezett elítéltnek minősül. 2006-ban szabadult hétévnyi börtönbüntetés után, amelyet gyilkossági kísérlet és gépjárműrablás miatt róttak ki rá.

Balfour korábbi felesége a színésznő nővére, Julia Hudson. A 29 éves asszony az édesanyja Julian Kingnek, a művész hétéves unokaöccsének, akit hétfőn holtan találtak egy terepjáróban Chicago West Side nevű negyedében. A kisfiú akkor tűnt el, amikor az afro-amerikai színésznő édesanyját és bátyját múlt pénteken meggyilkolták chicagói házukban.

Balfour a feltételes szabadlábra helyezés szabályai szerint köteles rendszeresen találkozni a kirendelt felügyelőtisztekkel. A róla vezetett akta tanúsága szerint pénteken arra hivatkozva mulasztott el egy találkozót, hogy gyerekre kell vigyáznia.

A hármas gyilkosságnak egyelőre nincsen vádlottja. William Balfour a hatóságok szóhasználata szerint az ügyben indított nyomozás célkeresztjébe került személy (person of interest). Most, hogy a júniusi eset miatt rendőri felügyelet alá került, a nyomozóknak van idejük alaposan kivizsgálni, hogy hol volt és mit csinált a hétvégén, és milyen kapcsolat fűzi exnejéhez. A hivatalos iratok szerint a júniusi eset miatt a felügyelők nem kezdeményezték, hogy Balfour kerüljön vissza a börtönbe.    

Jennifer Hudson a magyarországi Megasztár mintájául szolgáló American Idol című tévéshowban tűnt fel három évvel ezelőtt. A rákövetkező évben szerepet kapott a Dreamgirls című musical filmváltozatában, alakításáért tavaly Oscar-díjjal tüntették ki. Ezután a Szex és New York című tévésorozat mozifilmváltozatában megkapta Carrie Bradshow (Sarah Jessica Parker) asszisztensének szerepét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.