Elfogták a tompai hármas gyilkosság gyanúsítottját

A 29 éves kelebiai férfi beismerte, hogy ő ölte meg november 5-én brutálisan a 65 éves lovastanya-tulajdonost, annak feleségét és lányát. A gyanúsítottat őrizetbe vették.

Elfogták a tompai hármasgyilkosság gyanúsítottját. A 29 éves férfi a szomszédos településen, Kelebián él, kihallgatása jelenleg is tart, tettét beismerte, a rendőrség őrizetbe vette. Információink szerint a gyanúsított jól ismerte az áldozatokat, korábban a tulajdonos birtokán dolgozott. Tudósítónk kérdésére Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője nem erősítette meg, hogy a férfinek lettek volna segítői, akiket még keres a rendőrség. A bűncselekmény részleteiről kedden délután sajtótájékoztatón számolnak be a nyomozók.

November 5-én brutális gyilkosság történt egy tompai, határ menti - egykor panzióként, ma lovastanyaként működő - ingatlanban; agyonverték a rokkantnyugdíjas tulajdonost, a 65 éves K. Józsefet, valamint bántalmazták és agyonszúrták 62 éves feleségét és 41 éves, két gyermekes lányát. A gyilkosságot a tulajdonos kisebbik lánya fedezte fel, aki eszméletlen állapotban talált vérző édesapjára.

Orvost hívott, de az már csak a halál beálltát tudta megállapítani és - mivel egyértelmű volt, hogy bűncselekmény történt - értesítette a rendőrséget. A család többi tagját azonban nem találták és mobiltelefonon sem voltak nem voltak elérhetőek. Rövid kutatás után az asszony és lányának holtteste egy Renault személygépkocsi csomagtartójából került elő, amely a panzió melléképületei mögött állt. A két áldozatot bántalmazták és késsel megszúrkálták. (Az előzményekről részletesen itt olvashat.)

Az áldozat autóját a gyilkos egy erdőben rejtette el.
SZABADON FELHASZNÁLHATÓ FELVÉTEL! Kecskemét, 2009. november 17. A rendőrség által készített fotón, a tompai hármasgyilkosság egyik áldozatának autója melyet az elkövető egy erdőben rejtett el. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon sajtótájékoztatón jelentették be, hogy elfogták a november 4-i tompai hármasgyilkosság elkövetőjét aki beismerő vallomást tett. A gyilkosságokat egy a tanyán dolgozó 29 éves alkalmazott követte el. A 65 éves családfő holttestét lányuk találta meg a Tompa határában fekvő kétszintes, egykor lovaspanzió céljára épült házban. A rendőrök később egy melléképületben lévő autó csomagtartójában találtak rá a férfi feleségének és másik lányának a holttestére. MTI Fotó/Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.