Elfogták a késsel fenyegetőző rablót Pécsen

Elfogták egy közúti ellenőrzés után a napokban Pécsen azt a férfit, aki a gyanú szerint még februárban késsel fenyegetőzve kirabolt egy kisboltot a baranyai megyeszékhelyen - közölte a Pécsi Rendőrkapitányság pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a Pécsi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás elkövetésével gyanúsította meg a 35 éves pécsi férfit.

A gyanú szerint S. Péter rabolt ki február 10-én este késsel felfegyverkezve egy pécsi kisboltot. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi fekete símaszkot viselve, kezében egy nagyméretű, ívelt pengéjű késsel berontott az üzletbe, és azzal hadonászva az alkalmazottól a bevételt követelte.

A gyanúsított a napokban egy közúti ellenőrzés során került a rendőrök látókörébe. Megpróbálta kivonni magát az intézkedés alól, a személygépkocsijával elmenekült, majd balesetet szenvedett.

A rendőrök a gépjármű átvizsgáláskor az autóban egy nagyobb méretű kést találtak, s az elvégzett szakértői vizsgálatok alapján a férfit összefüggésbe hozták a februári bolti rablással. A férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.